Celebrate Voyeristmas with me and win BB stuff!

BB_XMAS13_Campaign_Spread

Nu kommer en riktigt rolig tävling! Mina läsare (ni) ska få stylea mig i Björn Borg plagg (var inte blyga nu, kläder och accessoarer från topp till tå) och den vinnande outfiten kommer jag att fota i Björn Borgs provrum på Sergelgatan som en del i deras ‘let the world peep on you’ kampanj. Vi får väl se om någon lyckas få på mig långkalsonger eller bara underkläder… Som pris plockar jag ihop mina favoritprodukter till vinnaren! Skriv i kommentarsfältet vad det är ni tycker att jag ska ha på mig, gärna med länk till produkten och färg. Vad väntar ni på??!  Här hittar ni alla plagg! Det är inte heller bara jag som kan fota mig i provrummet, ni kan även fota er själva och få chansen att vinna en hel säck full med BB prylar. Läs mer om det här.


‘I den här roliga kampanjfilmen kan man se hur det går till när vår Freshnet kollega Annie går loss i provrummet. Tycker att ni ska göra samma sak!’


Den här får ni inte heller missa om ni gillar snygga killar. Hej Filip!

blogstats trackingpixel

12 reaktion på “Celebrate Voyeristmas with me and win BB stuff!

  1. Vinter å skidsäsong så under Dot Torn (långkalsongerna) blir det ett par sexiga men bekväma Lace Stripe (trosa) och för att hålla brösten på plats en snygg och skön, Love all Lace, svart (bh)..
    Så hoppa in i omklädningsrummet och byt om.. el pronto!
    Kommer att bli ursnyggt :)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>