COMFY GAL

8S0A9641 8S0A9643 8S0A9647 8S0A9659

Shirt & Shorts Weekday, Bag Diesel, Shoes Reebok

Okej detta är bland det snyggaste och mest softa jag vet. Att ba känna sig fab i bekväma kläder. Och det här är ju även snyggare att bära till kvällen med ett par klackar. Pyjama gläääm typ. Och så gillar jag att det här setet är grönrandigt, lite ovanligare och roligare. Från Weekday som sagt, dom kan ju sånt där med bekväma kläder…
Jävlar asså, behövs ju lite sol på dom där stackars benen nu faktiskt. Jag vägrar ju spray-tana mig som alla andra gör, så jag får ju skylla mig själv som går runt självlysande nu, men snart får fan solen ta och titta fram! Ser fram emot balkonghänget som jag kommer styra upp måååånga låååånga timmar från och med mycket snart. Kommer få en stor balkong med nya lyan och det känns så jäkla lyxigt för själen. Jag vill inreda den till en liten oas, där växter, färglada kuddar och tomatplantor blandas med skumma loppisfynd, rosévin och massa skratt. Man kanske kan få en liten nyans snyggare ben där också, för det är söderläge! Åh fan vad jag längtar nu!

Foto – Rasmus Lindahl

blogstats trackingpixel

3 reaktion på “COMFY GAL

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>