MOVIN

8S0A9803 8S0A9820 8S0A98338S0A98278S0A9805-2

Denimjacket Weekday, Jeans Monki, Top Urban Outftters, FILA-Slippers HERE

Jag är alltså mitt uppe i vår flytt just nu. Och ni vet ju hur mycket det är att styra upp. Alltid mer än vad man räknat med lixom. Vi har världens finaste vänner som ställer upp så det kommer gå skitbra. Jag ska alltså flytta till Sumpan, heeeelt fel linje för mig. När jag inte bott i stan som jag gjort i några år nu, så har det ju varit röda linjen för mig. Dom orterna har jag koll på, men blåa linjen är ett heeeelt okänt kapitel. Ska bli kul faktiskt.

Foto Rasmus Lindahl

blogstats trackingpixel

2 reaktion på “MOVIN

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>