THURSDAY

dodo doooo

Leatherjacket Diesel, Shirt River Island, Jeans Never Denim, Shoes Gram

haha ni vet när man är så stressad och har så sjukt mycket saker att göra att man får lite panikskratt och kollar sig i spegeln och ser ut som hej kom och hjälp MAJ fast man vet eller tror och hoppas på att det löser sig och man skriver alla sms utan punkt eller kommatecken osv osv osv….?!?!!! va va vavava?? Där är jag just nu. Ska iväg på Ellos presentations-lunch nu vid 12, sen har Mira och Tilda ett event med Canon som jag tror blir MAD REAL! Lite sånt, plus att jag har en hel jävla lägenhet att möblera… Men ska ej klaga, för my man SOLEN LYSER IDAG!

blogstats trackingpixel

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>